Boeken, artikelen & meer…

Boeken, artikelen en columns vormen voor veel mensen een bron van inspiratie. Voor mij zeker! Via deze pagina en de nieuwsberichten: Books & more … houd ik je vanaf februari 2016 graag op de hoogte over wat mij geïnspireerd heeft, welke boeken ik gelezen heb en ik ‘must reads’ vind of welke linkjes ik tegengekomen ben en waar je even op door moet klikken! Adviseurs of planners geef ik zo ook graag ideeën en inspiratie!

Mocht je interesse hebben, klik hier voor GOOD READS en bestel direct via Bol.com

Regelmatig verschijnen artikelen in de (vak)pers die door mij geschreven zijn of waarin ik vermeld ben door de auteur of journalist. O.a. Wolters Kluwer Vakblad Financiële Planning, InFinance, The Asset, Trusting Magazine, maar ook landelijke pers als NRC, Tijd, De Morgen, Gazet van Antwerpen e.a.

Ook verzorg(de) ik regelmatig columns op www.iexgeld.nl , SmartBehaviorBlog op www.Moneytalk.be en maandelijks in Beste Belegger, het magazine van Vlaamse Federatie van Beleggers www.vfb.be Vanaf 2016 ook op www.etf.com.

Kijk dus zeker regelmatig naar dit gedeelte van de website voor regelmatige updates en downloads. En stuur een mailtje of bel me indien je vragen of opmerkingen hebt!

 

Back To Top