The Future of Advice: Personal or Digital!

The Future of Advice:

Personal or Digital

Onze industrie verandert, maar gaan de ontwikkelingen écht zo snel of valt het allemaal wel mee? Met de komst van Paolo Sironi hadden we een unieke kans om meer te leren over internationale ontwikkelingen. Besproken werden bedreigingen en kansen voor jouw adviespraktijk en klanten! Het bleek en is een hot topic, de impact van digitalisering op het adviesproces van de beleggings- en planningsprofessional!

Op 5 maart jl. praatten wij de aanwezigen bij over de ontwikkelingen die onze zorgvuldig geselecteerde sprekers in hun eigen praktijk zien, implementeren en ervaren hebben. Op hun weg naar het advies- en businessmodel van de toekomst! Gaat de wereld naar digitaal of blijft de persoonlijke benadering toch belangrijk?  En welke rol speelt wet- en regelgeving? Krijg meer inzicht in de positie en rol van de adviseur richting een Futureproof advies! 

Zie hieronder de downloadlinks naar de presentaties in pdf:

Presentatie Mladen Sancanin PGGM

Presentatie Frank Heijster & Alex Schipper ING

Presentatie William Schonewille BarentsKrans

Presentatie Ronald Janssen Ortec Finance

 

Alle informatie over het event werd compact samengebracht in een praktische Downloadable pdf. Ontdek en lees meer in detail alle practicals, programma, bio’s van alle top sprekers, routebeschrijving etc.
Mocht je vragen hebben, bel of mail me via +31 6 22 396 879 en info@robertvanbeek.eu.

PE punten CFA-society VBA Netherlands, FFP en Federatie Vermogens Planners werden toegekend  en inbegrepen was een exemplaar van #RegTechBlackBook, ter waarde van € 21,95. Paolo heeft hier het voorwoord in geschreven.

Dank aan de aanwezigen en wellicht tot snel! Wil je alsnog één of meerdere exemplaren van #RegTechBlackBook bestellen? Dat kan op: www.smallbooksbigideas.shop

Grtz Robert van Beek, Author & Editor #RegTechBlackBook

 

 

Back To Top