The Future of Advice: Personal or Digital!

 

The Future of Advice:
Personal or Digital

Onze industrie verandert, maar gaan de ontwikkelingen écht zo snel of valt het allemaal wel mee? Met de komst van Paolo Sironi hebben we een unieke kans om meer te leren over internationale ontwikkelingen. Zie jij bedreigingen of juist kansen voor jouw adviespraktijk en klanten? Het is een hot topic, de impact van digitalisering op het adviesproces van de beleggings- en planningsprofessional.

Tijdens deze middag praten wij jou graag bij over de ontwikkelingen die onze zorgvuldig geselecteerde sprekers in hun eigen praktijk zien, implementeren en ervaren. Zij nemen jou mee op hun weg naar het advies- en businessmodel van de toekomst! Gaat de wereld naar digitaal of blijft de persoonlijke benadering toch belangrijk? En welke rol speelt wet- en regelgeving? Krijg meer inzicht in de positie en rol van de adviseur, zodat je inzicht krijgt in de wijze waarop je in de toekomst een klant efficiënt kunt bedienen met een Futureproof advies!

Bovendien zijn er, voor het bijwonen van dit seminar, PE punten aangevraagd voor het PE-programma
van CFA-society VBA Netherlands.

Alle informatie is voor u compact samengebracht in een praktische Downloadable pdf. Ontdek en lees meer in detail alle practicals, programma, bio’s van alle top sprekers, routebeschrijving etc.
Mocht je vragen hebben, bel of mail me via +31 6 22 396 879 en info@robertvanbeek.eu.


Aanmelding & Betaling

Jouw investering is slechts € 195,- p.p. (+btw) bij aanmelding vóór 20 februari.
Hierna zullen de kaarten verkocht worden voor € 230,- p.p. (+btw).

PE punten CFA-society VBA Netherlands zijn in aanvraag en inbegrepen is een exemplaar van #RegTechBlackBook, ter waarde van € 21,95. Paolo heeft hier het voorwoord voor geschreven.

Alle presentaties worden na het seminar via mail aan u beschikbaar gesteld.

Via het formulier op robertvanbeek.eu kun je jezelf en max. 2 collega’s aanmelden, waarna je later een digitale factuur via email ontvangt.

In deze email tref je de betalingsinstructies aan. De factuur kan veilig en online worden betaald via de handige betaalmodule op
www.smallbooksbigideas.shop

Dank en tot snel. En we zien elkaar 5 maart a.s. in Doorn!
Grtz Robert van Beek, Author & Editor #RegTechBlackBook

 

Aanmeldingsformulier The Future of Advice

Back To Top